Kevätkokous pe 28.3. klo 18.00 Glo Art

0,00 

8 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tuttuun tapaan kokoustetaan hotelli Glo Artissa.
Ja yhdistys maksaa kokoukseen osallistuneille ravintolaruokailun sekä juomat.

Ilmoittautuneille lähetetään lisää tietoa lähempänä tapahtumaa. Sekä kokouksen esitylista ja liitteet.

Ilmoita tilauksessa haluatko vegaanimenun sekä mahdolliset allergiasi.
Lisää tiedot kohtaan Lisätiedot.

Viimeinen ilmoittautuminen pitää tehdä xx mennessä.


Lisää haluamasi vaihtoehto tilaukseesi (mieluusti sekä numero että nimi). Jos et huomannut lisätä, niin lähetä tieto sähköpostilla juha-pekka.finnila@taitotalo.fi
Menuvaihtoehdot:

  1. Vege
    Kurpitsakeittoa, pikkelöityä kurpitsaa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä
    Sienirisottoa, paistettuja sieniä, lehtikaalia ja Västerbotten-juustoa
    Mantelipiirakkaa, paahdettuja manteleita, marinoituja marjoja ja marjasorbettia
  2. Kala (Vanha poli)
    Glo Artin toast skagen
    Hiillostettua siikaa ja beurre blanc -kastiketta, maa-artisokkaa ja kurpitsaa
    Haudutettua päärynää, crumblea, kinuskia ja vaniljajäätelöä
  3. Liha (Lindahl)
    Graavisiikaa, siianmätiä, marinoitua kurkkua, fenkolia ja kermaviiliä,
    Pippuroitua naudan fileetä ja madeirakastiketta, sieniä, juuriselleriä ja puikulaperunaa
    Puolukkaparfait, kinuskia ja valkosuklaata

 


    Kevätokouksen esityslista
  1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
  2. Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Vahvistetaan kokouksen työjärjestys
  5. Käsitellään hallituksen laatima kertomus edellisen vuoden toiminnasta
  6. Käsitellään yhdistyksen tilit edelliseltä kalenterivuodelta ja toiminnantarkastajien lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
  7. Yhteyshenkilön päättäminen Wepardi-kotisivu palveluun
  8. Kokouksen päättäminen